Yhteydenotto

Tietoa Mössöstä

Hämeenkatu 16, 15110 LAHTI. Etäisyys rautatieasemalta 650 metriä, kauppatorilta 170 metriä.
moysa@moysa.fi
+358 44 2604821

Musaklubin aukioloajat keikkailtoina su-to 20–04, pe–la 20–04.

Ikäraja 18v.

Hyvä tietää ennen keikkaa:

Soittoajat?

Suosittelemme olemaan paikalla hyvissä ajoin ennen kun bändi aloittaa soittamisen. Ovet aukeavat klo 20 ja esiintyjä aloittaa soittamisen klo 21.30. Esiintyjien soittoajat löydät keikkapäivänä facebookista. Varmistathan soittoajan vielä keikkapäivänä. Esimerkiksi lämppäribuukkaus tai artistin aikataulun muuttuminen voi muuttaa aikoja lyhyelläkin varoitusajalla.

Mistä ostan liput?

Tiketin lipunmyynti on nyt siirtynyt Lahden Torikeitaalle!

Torikeitaalla on Tiketin lipunmyyntipiste eli kauttamme voit ostaa lippuja Mössön keikkojen lisäksi kaikkiin Tiketin myymiin tapahtumiin. Avaamme lipunmyynnin aamuisin klo 7.30 maanantaista lauantaihin. Torikeitaalla käy maksuvälineenä kulttuurisetelit, Tyky setelit, ja E-passi.

Voit ostaa keikkaliput Tiketin verkkokaupasta, josta löydät kaikki myynnissä olevat keikkamme. Tilaa liput esimerkiksi PDF-liitteenä sähköpostiisi tai tekstarina kännykkään.

Tiketillä on useita toimipisteitä ympäri Suomea, sen lisäksi ennakkoon varatut liput saa miltä tahansa R-kioskilta. Varauksen voit hoitaa netissä tai puhelinpalvelussa numerossa 0600 11616 (1,78 EUR / min+pvm, ma–su klo 9–21).

Kiitos erinomaisten artistien ja mahtavan yleisön Mössö on suosittu klubi, ja keikat myyvät usein loppuun. Ennakkolippu ei siis ainoastaan säästä rahaa, se myös turvaa pääsysi keikalle. Ilmoitamme keikkapäivänä facebook sivuillamme onko kyseiselle keikalle myynnissä lippuja ovelta. Loppuunmyyty keikka tarkoittaa aidosti sitä, että lippuja ei enää ole saatavilla.

Suosituimmat keikat myyvät loppuun tunneissa. Kerromme ensimmäisenä tulevista keikoista kanta-asiakkaillemme tekstiviestillä ja Facebookissa, Instagramissa.

Esteettömyys

Pääseekö Mössölle pyörätuolilla entä tarviiko avustaja lippua? Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla kohtuullisesti. Avustajat pääsevät pääasiassa keikoille maksutta sisään. Tapahtumakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia, joten ole yhteydessä moysa@moysa.fi ennen keikalle saapumista.

Maksaako narikka?

Eteispalvelumme maksaa 3 eur. Se tarvitsee maksaa vain, jos narikkaa käyttää. Muiden viihtyvyyden takaamiseksi velvoitamme, että ulkovaatteet ja isot kassit jäävät narikkaan. Toppatakki kun vie tilaa, repusta puhumattakaan.

Saako keikalta ottaa kuvia?

Toki, kunhan teet sen ilman salamaa! Talleta ja someta sydämesi kyllyydestä! #mössö #möysänmusaklubi

Suosittelemme silti ennen kaikkea elämään hetkessä, sillä Mössöllä voit nähdä artistin livenä, etkä linssin läpi. Huomaathan myös, että muiden vieraiden ja henkilökunnan kuvaamiseen tarvitset luvan kuvattavilta.

Ammattitason välineistöön (eli käytännössä iso järjestelmäkamera / irrotettava optiikka / jalusta) ja artistikuvien julkaisuun muuhun kuin omaan käyttöön tarvitset pressiluvan esiintyjän edustajilta. Laita mailia moysa@moysa.fi ja selvitämme lupapolitiikan.

Toisinaan esiintyjät toivovat, että heidän keikallaan ei kuvattaisi. Näitä pyyntöjä kunnioitamme, ja ilmoitamme kuvauskiellosta ovella lipunmyynnin yhteydessä.

Mistä voi tiedustella löytötavaroita?

Löytötavaroista ole yhteydessä moysa@moysa.fi tai 044 2604821. Löytötavarat toimitamme löytötavaratoimistoon 2 viikkoa keikan jälkeen.