Tilavuokraus

Monipuolinen tila, keskeinen sijainti, korkeatasoinen tekniikka, osaava henkilökunta


Möysän Musaklubin tilat soveltuvat erinomaisesti myös yksityistilaisuuksiin, olipa sitten kyseessä 700 henkilön VIP tilaisuus yritykselle tai 50 hengen perhejuhlat. Istumapaikkakattauksen pystymme toteuttamaan 20-420 hengelle.

Meille on tärkeää että valmennustila tukee työtämme. Parhaimmillaan ympäristö auttaa asiakkaitamme ”tippumaan” arjen pyörityksen ulkopuolelle ja katsomaan omaa liiketoimintaa tai uraa uudesta näkökulmasta. Möysän musaklubi on juuri sellainen elämyksellinen ympäristö joka resonoi rohkeiden valmennustarinoidemme rytmiin. Tila on rouhea ja taipuu intiimistä tarinankerronta piireistä aina stageluokan esityksiin. Nykyään kukaan ei halua istua koulutuspäiviään perinteisissä "luokkatiloissa". Lisäksi palvelu on rokkiklubin lempeää. Kaikki kakuista jälkkärijalluihin onnistuu. Pöydät, penkit, av- ja valotekniikka ovat järjesteltävissä tilaisuuden vaatimusten mukaan. Aina kun me järjestämme valmennuksia ja koulutuksia Lahdessa, ensimmäinen valintamme on Mössö, seuraavat paikat tulevat kaukana takana.

Mikko Kalliola, Aava & Bang Oy


Lastensuojelun Keskusliiton järjestämät Nuorten päivät 2020 järjestettiin Möysän Musaklubilla. Musaklubin isot tilat jotka helposti muuntuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin toimivat erinomaisesti myös tällaiseen kokouspäivään.

"Järjestimme Mössöllä henkilökuntayhdistyksemme 40-vuotisjuhlat. Juhlimassa oli 350 yhdistyksemme jäsentä. Tilaisuus onnistui mahtavasti. Ruokailu toimi hyvin ja ruoka oli kerrassaan maistuvaa! Huippuesiintyjät ja hienot tilat tekivät omalta osaltaan tilaisuudestamme mukavasti mieliinjäävän.” -Pasi Mäki, Laksilaiset ry puheenjohtaja 2017-2018
"Järjestin 50 -vuotisjuhlani Mössöllä viime vuonna. Esiintyjänä oli toiveideni mukaisesti suosikkibändini Melrose. Juhlat onnistuivat erinomaisesti ja olen todella tyytyväinen Mössön henkilökunnan mahtavaan ja joustavaan asenteeseen sekä aivan erinomaisiin musaklubitiloihin. Vieraani viihtyivät juhlissa hyvin ja pitkään.” -Heikki Löytynoja
Möysän Musaklubilla, Mössöllä on järjestetty useita asiakastilaisuuksiamme, isoja ja pienempiä. Ammattitaitoinen järjestäjä takaa onnistuneen tilaisuuden ja olemmekin olleet todella tyytyväisiä kaikkiin järjestelyihin. Mössön toteuttamia tilaisuuksia on pidetty myös meidän omissa tiloissamme, järjestelyt hoituivat myös noutovarastoon rakennetun Oktoberfestjuhlan osalta erinomaisesti!”
-Petri Lahtinen Stark-Suomi

Mössön tilat toimivat kivasti myös Baby Shower juhlien järjestämiseen. Somistuksen ja järjestelyt voitte tehdä itse tai mikäli haluatte keskittyä nauttimaan juhlista: me somistamme tilat nätiksi ja teemme maistuvat tarjoilut."Järjestimme Mössöllä kaksipäiväisen koulutustilaisuuden 20 henkilölle. Katutason tilat ja talon tekniikka toimivat tarkoitukseemme todella hyvin. Koulutuspaikan valintaan vaikutti myös sen sijainti keskellä kaupunkia ja lyhyt etäisyys rautatieasemalle. Kaikkiaan hyvä valinta." -Hoitaen Oy

Mikäli olet kiinnostunut Möysän Musaklubin tarjoamista tiloista, ota yhteyttä oheisella kaavakkeella. Kerro mahdollisimman tarkasti tapahtumanne sisällöstä, henkilömääristä ja aikatauluista, äläkä unohda mainita myös toivomaanne päivämäärää.