Yksityistilaisuus

Monipuolinen tila, keskeinen sijainti, korkeatasoinen tekniikka, osaava henkilökunta

Möysän Musaklubin tilat soveltuvat erinomaisesti myös yksityistilaisuuksiin, olipa sitten kyseessä 700 henkilön VIP tilaisuus yritykselle tai 50 hengen perhejuhlat. Istumapaikkakattauksen pystymme toteuttamaan 20-420 hengelle.

Me räätälöimme juhlat juuri Sinulle. Voimme toteuttaa kaiken avaimet käteen -periaatteella, joko ideoidesi pohjalta tai voit halutessasi siirtää myös suunnitteluvastuun meille.
Pystymme toteuttamaan lähes kaikki toiveesi ja kuuntelemme hulluimmatkin ideasi.

Lisätietoja yksityistilaisuuksista ja aitiovuokrauksista: antti@moysa.fi tai myyntipalvelu 044-2604821

”Järjestimme Mössöllä henkilökuntayhdistyksemme 40-vuotisjuhlat. Juhlimassa oli 350 yhdistyksemme jäsentä. Tilaisuus onnistui mahtavasti. Ruokailu toimi hyvin ja ruoka oli kerrassaan maistuvaa! Huippuesiintyjät ja hienot tilat tekivät omalta osaltaan tilaisuudestamme mukavasti mieliinjäävän.” -Pasi Mäki, Laksilaiset ry puheenjohtaja 2017-2018

”Järjestin 50 -vuotisjuhlani Mössöllä viime vuonna. Esiintyjänä oli toiveideni mukaisesti suosikkibändini Melrose. Juhlat onnistuivat erinomaisesti ja
olen todella tyytyväinen Mössön henkilökunnan mahtavaan ja joustavaan asenteeseen sekä aivan erinomaisiin musaklubitiloihin. Vieraani viihtyivät juhlissa hyvin ja pitkään.”
-Heikki Löytynoja

”Möysän Musaklubilla, Mössöllä on järjestetty useita asiakastilaisuuksiamme, isoja ja pienempiä. Ammattitaitoinen järjestäjä takaa onnistuneen tilaisuuden ja olemmekin olleet todella tyytyväisiä kaikkiin järjestelyihin. Mössön toteuttamia tilaisuuksia on pidetty myös meidän omissa tiloissamme, järjestelyt hoituivat myös noutovarastoon rakennetun Oktoberfestjuhlan osalta erinomaisesti!”
-Petri Lahtinen Stark-Suomi

”Järjestimme Mössöllä kaksipäiväisen koulutustilaisuuden 20 henkilölle. Katutason tilat ja talon tekniikka toimivat tarkoitukseemme todella hyvin. Koulutuspaikan valintaan vaikutti myös sen sijainti keskellä kaupunkia ja lyhyt etäisyys rautatieasemalle. Kaikkiaan hyvä valinta.”
-Hoitaen Oy