Yhteydenotto

INFO KEIKKATILANTEESTA

Muuttuneiden tilanteiden johdosta keikkoja tullaan siirtämään toiseen ajankohtaan. Päivitämme Facebookiin ja nettiin keikkojen tilanteita sitä mukaa kun siirrettävien keikkojen uudet päivämäärät on selvillä. Kiitos yhteistyöstä.
Jo ostetut pääsyliput käyvät sellaisenaan uutena keikkapäivänä. Mikäli haluat niin pääsylipun voi myös palauttaa. Tiketin asiakaspalvelu ottaa yhteyttä kaikkiin lipunostajiin tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Toivomme kaikilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tänä poikkeuksellisena aikana, asiakaspalvelu on erittäin työllistetty.
Kube ja Mouhous 18.3. siirtyy, uusi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.
Grand Blues Festival 2020 on peruttu.
Herra Ylppö & EX siirtyy, uusi päivämäärä on 9.1.2021
HeepVention siirtyy 21.-23.5.2021
Arttu Wiskari siirtyy, uusi päivämäärä on 5.9.
J. Karjalainen siirtyy, uusi päivämäärä on 26.2.2021
Pääesiintyjät siirtyy, uusi päivämäärä on 8.8.
Costello Hautamäen 15.5. keikka peruuntuu. 
WÖYH! keikka on peruttu.
J. Karjalaisen 2.7. keikka siirtyy. Uusi päivämäärä on 26.2.2021.
Vesalan keikat 17. ja 18.9. on peruttu.
Teflon Brothers keikat on päätetty siirtää. Uusi päivämäärä on 31.10.
Juliet Jonesin Sydän ja Clifters keikat siirtyvät, uusi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.
Kaija Koo keikat siirtyvät, uudet päivämäärät on 25.3.-26.3.2021
Suvi Teräsniska siirtyy, uusi päivämäärä on 23.4.2021
Ismo Leikola & Muusikot siirtyy, uusi päivä on 9.12.
Olavi Uusivirta siirtyy, uusi päivämäärä on 9.4.2021
Neljä Ruusua keikka siirtyy, uusi päivämäärä on 14.5.2021
Maija Vilkkumaa siirtyy, uusi päivämäärä on 12.3.2021
Happoradio siirtyy, uusi päivämäärä on 5.3.2021
DJ Oku Luukkainen siirtyy, uusi päivämäärä on 19.3.2021
Steve ’n’ Seagulls siirtyy, uusi päivämäärä on 16.4.2021
Disco Inferno & Heavy Metal Revolution siirtyy, uusi päivämäärä on 12.2.2021
Ismo Leikola & Muusikot on peruttu
Sir Elwood siirtyy uusi päivä on 9.7.2021
 

 

Hämeenkatu 16, 15110 LAHTI. Etäisyys rautatieasemalta 650 metriä, kauppatorilta 170 metriä.
moysa@moysa.fi
+358 44 2604821

Musaklubin aukioloajat keikkailtoina 20–>

Lipputoimisto auki:

keikkailtoina klo 16-20.

Ikäraja 18v.
 

Hyvä tietää ennen keikkaa:

Junalla keikalle

Nyt pääset Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubi Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.
 
Viimeinen Z-juna lähtee Lahdesta Helsinkiin Klo 00.30 ja on perillä Helsingissä 01.30. Jatkossa Helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Soittoajat?

Suosittelemme olemaan paikalla hyvissä ajoin ennen kun bändi aloittaa soittamisen. Ovet aukeavat klo 20 ja esiintyjä aloittaa soittamisen klo 21.30. Esiintyjien soittoajat löydät keikkapäivänä facebookista. Varmistathan soittoajan vielä keikkapäivänä. Esimerkiksi lämppäribuukkaus tai artistin aikataulun muuttuminen voi muuttaa aikoja lyhyelläkin varoitusajalla.

Mistä ostan liput?

Voit ostaa keikkaliput Tiketin verkkokaupasta, josta löydät kaikki myynnissä olevat keikkamme. Tilaa liput esimerkiksi PDF-liitteenä sähköpostiisi tai tekstarina kännykkään.

Tiketillä on useita toimipisteitä ympäri Suomea, sen lisäksi ennakkoon varatut liput saa miltä tahansa R-kioskilta. Varauksen voit hoitaa netissä tai puhelinpalvelussa numerossa 0600 11616 (1,78 EUR / min+pvm, ma–su klo 9–21).

Kiitos erinomaisten artistien ja mahtavan yleisön Mössö on suosittu klubi, ja keikat myyvät usein loppuun. Ennakkolippu ei siis ainoastaan säästä rahaa, se myös turvaa pääsysi keikalle. Ilmoitamme keikkapäivänä facebook sivuillamme onko kyseiselle keikalle myynnissä lippuja ovelta. Loppuunmyyty keikka tarkoittaa aidosti sitä, että lippuja ei enää ole saatavilla.

Suosituimmat keikat myyvät loppuun tunneissa. Kerromme ensimmäisenä tulevista keikoista kanta-asiakkaillemme tekstiviestillä ja Facebookissa, Instagramissa.

Esteettömyys

Pääseekö Mössölle pyörätuolilla entä tarviiko avustaja lippua? Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla kohtuullisesti. Avustajat pääsevät pääasiassa keikoille maksutta sisään. Tapahtumakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia, joten ole yhteydessä moysa@moysa.fi ennen keikalle saapumista.

Maksaako narikka?

Eteispalvelumme maksaa 3 eur. Se tarvitsee maksaa vain, jos narikkaa käyttää. Muiden viihtyvyyden takaamiseksi velvoitamme, että ulkovaatteet ja isot kassit jäävät narikkaan. Toppatakki kun vie tilaa, repusta puhumattakaan.

Saako keikalta ottaa kuvia?

Toki, kunhan teet sen ilman salamaa! Talleta ja someta sydämesi kyllyydestä! #möysänmusaklubi #mössö

Suosittelemme silti ennen kaikkea elämään hetkessä, sillä Mössöllä voit nähdä artistin livenä, etkä linssin läpi. Huomaathan myös, että muiden vieraiden ja henkilökunnan kuvaamiseen tarvitset luvan kuvattavilta.

Ammattitason välineistöön (eli käytännössä iso järjestelmäkamera / irrotettava optiikka / jalusta) ja artistikuvien julkaisuun muuhun kuin omaan käyttöön tarvitset pressiluvan esiintyjän edustajilta. Laita mailia moysa@moysa.fi ja selvitämme lupapolitiikan.

Toisinaan esiintyjät toivovat, että heidän keikallaan ei kuvattaisi. Näitä pyyntöjä kunnioitamme, ja ilmoitamme kuvauskiellosta ovella lipunmyynnin yhteydessä.

Mistä voi tiedustella löytötavaroita?

Löytötavaroista ole yhteydessä moysa@moysa.fi tai 044 2604821. Löytötavarat toimitamme löytötavaratoimistoon 2 viikkoa keikan jälkeen