XXL Mössö Suomirokkia ja Stand uppia!

XXL Mössö Suomirokkia ja Stand uppia!

18:00

9.11.2018

Osta liput

The Comedians. Upean stand up shown tähtinä loistavat neljä kärkitason koomikkoa: Sami Hedberg, Niko Kivelä, Jacke Björklund ja Mika Eirtovaara. Ilta alkaa stand up -showlla, jossa miehet nähdään spottivalossa jokainen omalla vuorollaan.

Stand up -shown jälkeen samainen nelikko astelee lavalle The Comedians cover-bändinä: solistina Sami, rummuissa Niko, kitarassa Jacke ja bassossa Mika. Tämä kvartetti soittaa kaikkea Elviksestä, Rammsteiniin ja Lady Gagaan.  Loppuunmyydyillä Comedians -keikoilla on riittänyt menoa ja meininkiä. Tanssikengät jalkaan ja kannat kattoon. Tämä bändi saa taatusti jäykimmänkin lanteet keinumaan. Shown kesto noin 90 minuuttia.

Suomirokin järkäle Popeda juhli viime syksynä 40 vuotista taivaltaan, tämä ei tunnu misssään sillä bändi on edelleen villi ja viriili – parhaimmassa vedossa vuosikausiin! Pitkä kuuma kesä ja muut Popedan tutut biisit soivat XXL Mössöllä 90minuutin ajan.

Klamydia 30 vuotta Legendaarinen Vaasalaisyhtye juhlii tänä vuonna pitkää uraansa. Yli 700 000 levyä myynyt yhtye juhlii synttäreitä isosti vuoden 2018 syksyllä ja tekee erikoiskeikkoja muutamilla paikkakunnalla. Juhlakonsertissa XXL Mössön lavalle nousevat nykyisen Klamydia-kokoonpanon lisäksi KAIKKI yhtyeessä uran varrella soittaneet jäsenet. Konsertissa kuullaan myös harvinaisuuksia, joita ei Klamydia-keikoilla muuten olla totuttu kuulemaan. Klamydian keikan kesto 90 minuuttia.

Ovet klo 18.
The Comedians 19.30
Popeda 21.30
Klamydia 23.30

Pääysliput 39,- sisältää toimitusmaksun.
Liput ovelta 45,-

VIP-liput 99,-
maistuva illallismenu, VIP-istumapaikka, oma sisäänkäynti ja narikka
VIP-menu
Leipäjuustosalaattia (G,VL)
Grillattua kanamangosalaattia (G,L)
Pirteää kaalisalaattia (G,L)
Kokonaisena palvattua Merosen sikaa (G,L)
Glögissä haudutettu punakaali (G,L)
Yrttiperunat (G,L)
Vuohenjuusto-punajuuripaistos (G,VL)
Maalaissinappi
Maalaisleipää ja talon levite
Chilisuklaamoussea (G,L)
Kahvi/Tee

Alueella 25 juomapistettä ja runsaasti istumapaikkoja.
Tänä vuonna olemme panostaneet erityisesti narikan nopeuteen ja juomapisteiden määrään. Sisäänkäyntien ja narikoiden määrää on nostettu jotta kulkeminen on entistä nopeampaa. Alueella on 25 myyntipistettä josta varmasti saat juomasi nopeasti ja ilman turhia jonoja. Helsinki Beer Festival tuo alueen erikoisolutbaarin myyntiin yli 50 erikoisolutta, siideriä ja viskiä.

Lisätiedot ja ryhmämyynti:
XXL(a)moysa.fi
+358 44 2604821