XXL Mössö 2019

Knipi

  • 00Pv
  • 00T
  • 00Min
  • 00Sek
Lue lisää
»

XXL Mössö 2019

18:00

15.11.2019

To

16.11.2019

XXL Mössö – Lahden suurin sisäfestivaali parhaaseen pikkujouluaikaan!

Lahden Messuhalli täyttyy jälleen hyvän musiikin ystävistä ja pikkujoulun viettäjistä. Luvassa on kolmas XXL Mössö tapahtuma – huippuartisteja parhaaseen pikkujouluaikaan! Varaa lippusi Tiketistä heti. Nämäkin liput myydään loppuun, aivan kuten aiempinakin vuosina.

LIPPUJA MYYNNISSÄ OVELLA!

Perjantaina 15.11.
Paula Koivuniemi
Legendaarisen Paula Koivuniemen vuoden ainoa orkesterikeikka Lahdessa. Lavalla 7-henkinen orkesteri joka vilisee tuttuja soittajia: rummuissa Anssi Nykänen, kitarassa Tuomas Wäinölä.

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani
Uransa suurinta suosiota nauttiva yhtye joka veti jo edellisen XXL Mössö keikkansa täydelle Messuhallille.

Vesterinen Yhtyeineen
Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisi kuudennen albuminsa keväällä. Levynjulkaisukiertue sujui loppuunmyydyissä keikkapaikoissa. Muun muassa hiteistään: Kukaan ei koskaan, Mitä tapahtui Hokkasen Timolle ja Faija käyttää napapaitaa, tunnettu yhtye saa kunnian aloittaa tämän vuoden XXL Mössö tapahtuman.

Lauantaina 16.11.
Apulanta 
Vuoden 2019 ainoan Lahden keikkansa Apulanta soittaa XXL Mössöllä. Kovin moni kotimainen esiintyjä ei täytä jättikeikkapaikkoja, mutta Apulanta esitti Hartwall-areenalla Toiset jumalat -spektaakkelinsa kaksi kertaa loppuunmyydylle areenalle.

Kolmas Nainen
Suomalaisten kestosuosikki julkaisee lokakuussa uuden levyn, viiden vuoden tauon jälkeen. Pauli Hanhiniemen johtama bändi on vuodesta toiseen yksi keikkapaikkojen eniten toivottuja esiintyjiä.

Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock’n’Roll!
Nyt on luvassa takuulla vauhdikasta menoa! Suomalaisen rockin pioneerit, ”Cowboy–Twinsit” Mato Valtonen ja Jore Marjaranta, perustivat bändin, jossa myös yleisö pääsee mukaan laulamaan tuttuja rock-klassikoita vuosikymmenten takaa. Leningrad Cowboys, Sleepy Sleepers, Albert Järvinen Band, Guitar Slingers ja Joren soolotuotanto luo pohjan keikan ohjelmistolle.

Perjantaina 15.11.
19.30 Vesterinen Yhtyeineen
21.30 Paula Koivuniemi
23.30 Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Lauantaina 16.11.
19.30 Mato Valtonen & Jore Marjaranta plays Rock´n´ roll
21.30 Kolmas Nainen
23.30 Apulanta

Ovet VIP -alueelle aukeavat molempina päivinä klo 17.
Aluelipulla ovet aukevat klo 18.
Festivaalialue suljetaan klo 02.00

Sujuvat VIP-alueen palvelut!

Entistäkin paremmat XXL Mössön VIP-palvelut takaavat onnistuneen tapahtuman:  VIP-passilla pääsee sujuvammin sisään narikasta sekä helpommin liikkumaan alueella. VIP-alueella on runsaasti juomapisteitä, jossa kattava valikoima myös erikoistuotteita. VIP-passilaisten oma narikka on lähellä VIP-aluetta.

28 myyntipistettä ja runsaasti istumapaikkoja!

Juomamyyntipisteitä festivaalialueella on ruhtinaalliset 28, näin saat haluamasi juoman nopeasti ja ilman jonoja. Alueella on street food myyntipiste, jossa tarjolla myös vegetuotteita. Laadukkaille erikoisoluille ja siidereille on oma osastonsa, näissä on myynnissä lähes 50 erilaista tuotetta. Skumppabaari ja drinkkibaari tuovat tänä vuonna lisää ilmettä alueelle.
Kovasti kiitosta saaneet 3 jättiscreeniä näyttävät tänäkin vuonna kaikki lavan tapahtumat. Festivaalialueella on runsaasti istumapaikkoja.

LIPUT Tiketistä.
Päivälippu 42 €
2 päivän lippu 75 €

Päivälippu ja bussikuljetus 80 €
Helsinki-Lahti-Helsinki
Meno, lähtö: Kiasman pysäkiltä klo 17.00. Paluu:  lähtö klo 01.00 Lahden Messuhallin pihalta.
Yhteistyössä Lehtimäen Liikenne Oy.

VIP-lippu 99 €
VIP 2 päivän lippu 179 €

VIP-lippu sisältää
– VIP-passin
– oman sisäänkäynnin ja narikan
– Istumapaikan VIP-alueella
– laajan VIP menun noutopöydästä

VIP MENU

Tervetuloa XXL Mössölle! Tässä tapahtumaan liittyvää informaatiota huomioitavaksenne. Pyydämme laittamaan tapahtumaa koskevat kysymykset sähköpostilla ansku@moysa.fi tai Mössön facebook sivun messengerin kautta.

· ANNISKELUALUE Tapahtuma on K-18 ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta

· TURVATARKASTUS JA NARIKKA VIP -lipuilla narikka sisältyy hintaan. VIP narikkaan kulku tapahtuu pääsisäänkäynnin vasemmassa laidasta.
Tapahtuma-alueelle tultaessa on hyvä varata aikaa turvatarkastukseen. Toivomme myötämielistä suhtautumista kaikkiin turvallisuuteen liittyviin asioihin.
Järjestyksenvalvontahenkilöstö on ohjeistettu niin että: lähtkökohtaisesti alueelta ei saa kesken tapahtuman poistua ja tulla uudestaan.

· KIELLETYT ESINEET JA AINEET Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda lainkaan omia juomia, alkoholia, huumausaineita, lasi- tai muovipulloja, kameroita, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja ja aerosoleja (esim. hiuslakka) eikä selfie-keppejä.Varaudu turvatarkastukseen.

· VIP ALUEEN PÖYTIINOHJAUS Teille on varattu paikka VIP -alueella, pöytiinohjaus tapahtuu henkilökunnan toimesta. Mikäli osa seurueestanne saapuu eri aikoihin pyydämme informoimaan myös heille lippujen tilaajan / yhteyshenkilön nimen.

· TUPAKOINTI Hallissa tupakointi on kielletty. Tupakointi on sallittua ainoastaan merkityillä tupakointialueilla

· ENSIAPUPISTE Tapahtuma-alueella on ensiapupiste, sekä SPR:n ensiapuryhmä johon saa yhteyden järjestyksenvalvojien kautta.

· VALOKUVAUS JA TALLENTAMINEN Tasku- ja kännykkäkameroilla kuvaaminen on alueella sallittua. Ammattimaisten järjestelmäkameroiden ja videonauhureiden tuonti alueelle on kielletty. Kuvaamisen ja muun taltioinnin suhteen noudatamme tekijänoikeuslakia ja -säädöksiä. Omaan käyttöön kuvaaminen on erittäin sallittua ja suotavaa!

· VALOT JA EFEKTIT Pyydämme herkimpiä katsojia huomioimaan, että tapahtumassa käytetään vilkkuvia valoefektejä, savukoneita ja pyrotekniikkaa.

· LIIKUNTARAJOITTEISET Henkilökohtainen avustaja liikuntarajoitteisille ja näkövammaisille pääsee ilmaiseksi XXL Mössö –tapahtumaan maksavan avustettavan seurassa.

· OHEISMYYNTI Artistien fanituotemyynti sijaitsee kakkoshallin screenin vieressä.
Kakkoshallista löytyy Myssyfarmi sekä Lahtiset tuoteperheen myyntitiski. Luonnollisesti myös Möysä-paitoja on alueella myynnissä.

· STREET FOOD Kakkoshallista löytyy Kusmiku Foodtruck jossa myynnissä laadukkaita, erittäin herkullisia burgereita. Myös vegaanivaihtoehto. Maksuvälineinä käyvät käteinen, korttimaksu sekä DRINKKIKUPONGIT.  www.kusmiku.fi

· HUUHKAJIEN EM KARSINTAOTTELU Näytetään kakkoshallin screeniltä perjantaina alkaen klo 19. Kisastudion isäntinä on perjantain juontajat Mikko Tökä Töyssy ja Kalle Palander.

· PYSÄKÖINTI Tapahtumapaikalla on konserttilipulla ilmainen pysäköinti. Pyydämme huomioimaan, että perjantaina pysäköintialue saattaa ajoittain ruuhkautua Pelicansin jääkiekko-ottelun takia. Maksuton pysäköinti koskee ainoastaan konserttivieraitamme.

 

Ryhmämyynti: ansku(a)moysa.fi tai puhelimitse +358 44 2604821

Majoitus onnistu mainiosti Messilässä! www.messila.fi tai 03-86011.
Tuotemyynti ja mainonta XXL Mössöllä: yhteydenotot antti(a)moysa.fi
Akkreditointi on tarkoitettu XXL Mössölle työtehtäviin saapuville median edustajille.
Akkreditointiyhteydenotot ja lisätiedot: antti(a)moysa.fi