BEHM

BEHM

21:30

9.5.2020

Osta liput

BEHMIN ENSIMMÄINEN OMA KEIKKA MÖYSÄN MUSAKLUBILLA 9.5.

Kuluvan talven isoimman hitin Hei rakas viime syyskuussa julkaissut BEHM esittää ennen kesän isoa kiertuettaan kevään ainoan klubikeikkansa ja samalla uransa ensimmäisen oman keikkansa Lahden Möysän Musaklubilla lauantaina 09.05.2020.

BEHM julkaisi kakkossinglensä Tivolit perjantaina 13.3. BEHM on itse säveltänyt ja sanoittanut kappaleen ja sen tuotannosta vastaa Hei rakas -debyyttisingleäkin tuottanut Kashwell.

Lähes 10 miljoonaa striimanneella Hei rakas -kappaleellaan ilmiömäiseen menestykseen noussut BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka on mm. kirjoittanut Pikku G:n triplaplatinaa striimanneen Solmussa-hitin alkuperäisversion ja hän on ollut mukana kirjoittamassa Keko Salatan kappaleita Vanha ja Tavallinen.

BEHMin debyyttisingle Hei rakas on kiistatta alkaneen vuoden isoin hitti – se on ollut Spotifyn ykkösenä yhteensä huikeat 48 päivää, radiolistan ykkönen toistaiseksi yhteensä 10 viikkoa ja se on sekä tammikuun että helmikuun kuukauden radiobiisi. BEHM kiinnostaa myös keikkarintamalla ja artisti on buukattu tulevana kesällä Suomen isoimmille festivaaleille