Sam Huber & The True Groove All-Stars

Sam Huber & The True Groove All-Stars

20:00

27.9.2018

Osta liput

Eternal Erectionin keulilla muhevien funk-elämysten vokalistina tutuksi tullut Sam Huber julkaisee tänä vuonna uuden sooloalbuminsa – vain vuosi sitten edellisen Confused-levyn! New Yorkissa äänitetty ja tuotettu Top Of The World -kokopitkä näkee päivänvalon syyskuussa, ja tänään tuolta tulevasta materiaalista saadaan jo esimakua.

Myös Spotifystä löytyvältä Radio Friendly Enemy – The Bill Laswell Dub Mix Translations -EP:ltä löytyy neljä biisiä: Uuden EP:n nimibiisin lisäksi Bill Laswell on nimittäin ottanut hyppysiinsä myös Samin edelliseltä levyltä löytyvän Turn Around -singlen ja luonut kumpaankin kappaleeseen oman maailmansa.

Bill Laswellin lisäksi tulevalla albumilla ovat mukana muiden muassa Hawk Man sekä kokonaisuuden tuottanut Tomás Doncker, joka on punonut Huberin funk-juuriin myös laajempia sävyjä.

”Mä lähdin syksyllä 2016 kolmeksi kuukaudeksi New Yorkiin etsimään musakontakteja ja lopulta sain yhteyden Tomás Donckeriin, joka on muusikko ja tuottaja sekä pyörittää paikallista True Groove Records -levymerkkiä. Meillä synkkasi heti”, Sam Huber muistelee.

Pian tuosta tapaamisesta syntyneen levydiilin ensimmäinen hedelmä, Confused-sooloalbumi, äänitettiin Bill Laswellin studiossa ja julkaistiin heinäkuussa 2017. Sekä ensimmäisellä että nyt toisella tulevalla albumilla Samin taustalla toimii levy-yhtiön oma huippubändi, The True Groove All-Stars, jonka jäsenet ovat tuttuja esimerkiksi Madonnan, Aretha Franklinin, Bruce Springsteenin, Stingin ja J-Lon ja Snoop Doggin taustalta.

Samainen bändi toimii myös Sam Huberin livebändinä, ja yhtye nähtiin taannoin tositoimissa lauteilla New Yorkin The Bitter End -klubilla suurella menestyksellä.

”Tarkoitus on tuoda bändi myös Suomeen, muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan vielä tämän syksyn aikana. Uusi rumpali Tony Lewis nähtiin muuten Suomessa viime Flowssa Roy Ayersin bändissä”, Sam vinkkaa.

 

Tiketin lipunmyyntipiste on avoinna keikkapäivinä klo 15-22