PROFANE OMEN GRILL PARTY 10YEARS ANNIVERSARY BASH

PROFANE OMEN GRILL PARTY 10YEARS ANNIVERSARY BASH

20:30

18.8.2018

Osta liput

Viidennen, ”OOKA” -nimisen levynsä syyskuussa julkaiseva Profane Omen soittaa kesän aikana kaksi keikkaa Suomessa, ja tämä on toinen niistä.
Jo vuonna 2008 Sopenkorven treenikämpallä alkanut vuotuinen perinne järjestää grillibileet faneille ja kavereille on saavuttanut kunnioitettavan kymmenen vuoden merkkipaalun, ja bändi juhlistaa sitä järjestämällä bileet tällä kertaa Mössöllä.
Profane Omen soittaa illan päätteeksi spesiaalishown, jossa kuullaan niin ikivanhoja, kuin vielä julkaisemattomiakin biisejä.
Tämä on ainoa mahdollisuus nähdä bändi täydellä höyryllä kotikentällään vuonna 2018.

MÖRBID VOMIT

Vuonna 2012 perustetun Mörbid Vomitin raskasriffinen death metal repii, myllyttää ja pieksää vanhojen kuolometalliklassikkojen hengessä. Lahtelaisen grillijonon soundtrack.

WHERE’S MY BIBLE?
Where’s My Bible on Heinolassa perustettu Mosh N Rollia rouhiva yhtye jonka energinen ja räjähtävä live show jättää jälkensä jokaiseen paikalla olevaan elävään sekä kuolleeseen olentoon. Vuodesta 2014 yhtye on kasvattanut Mosh N Roll perhettään käyden välissä Pietarissa ja tuskankin päälavalla laittamassa sunnuntain festarit käyntiin. Yhtye on julkaisemassa debyytti albumiaan kesällä josta jo maistiaisena on julkaistu kappale ”meatholder” musiikkivideon kera.

FORTE RUIN
Melodisen dödiksen ympäristöstä itselleen olennaisimmat ilmaisun välineet löytänyt Lahtelainen metalliyhtye, jonka keväällä julkaistu Rebuilding the Machinery EP tulee ehdottomasti olemaan yksi livesetin kulmakivistä!

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Forte Ruin klo 20.30
Where’s My Bible klo 21.20
Mörbid Vomit klo 22.00
Profane Omen klo 23.30