Kaija Koo

Kaija Koo

21:30

15.10.2020

Osta liput
Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen yleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo on tehnyt Hartwall Arenalla loppuunmyydyn Superkonsertin vuosina 2014, 2015 ja 2018. Hän on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita.
 
Edellinen albumi, platinaa myynyt Sinun naisesi, julkaistiin marraskuussa 2016. Vuonna 2018 Kaija julkaisi pitkästä aikaa uutta omaa musiikkia, kun kappaleet Paa mut cooleriin feat. Reino Nordin, Mun sydän ja Tule lähemmäs beibi 2018 feat. Jenni Vartiainen, Vesala, Sanni ilmestyivät. Uusin single, Pelkkää voittoo julkaistiin toukokuussa 2019 ja se on noussut virallisella radiolistalla kymmenen kärkeen.
Kaija Koon keikka on siirtynyt. Uusi keikkapäivä on perjantai 16.10. Iloksemme voimme myös ilmoittaa, että kovan kysynnän vuoksi järjestämme lisäkeikan torstaina 15.10.
24.4. keikalle ostettu lippu käy sellaisenaan perjantain 16.10. keikalle. Mikäli haluat vaihtaa lippusi torstain 15.10. keikalle niin tämä onnistuu, ilmoita tästä asiasta vastaamalla Tiketin lähettämään sähköpostiin.
Lipun voi halutessaan myös palauttaa. Tiketti tulee ottamaan sähköpostitse yhteyttä lipun ostajiin ja informoimaan kuinka toimitaan.