Möysä.fi

Maistuvaa perinteistä kotiruokaa.

Meillä Möysässä arvostetaan hyvää ja maistuvaa kotiruokaa. Puhtaista ja tuoreista raaka-aineista, perinteisellä ammattitaidolla valmistettuna. Juuri sellaista kuin oma äiti on tehnyt. Tällaista ruokaa me Möysässä itse valmistamme.

Tervetuloa lounaalle.

 

Lounaslista

 

Oiva-raporttimme!

Oiva-raportti on tarkastuksista saatava, julkaistava asiakirja. Se kertoo kuluttajalle tarkastuksen aikana tehdyistä havainnoista, kuten yrityksen hygieenisestä tasosta ja tuotteiden turvallisuudesta.

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran koordinoiman Oivan tarkastuksia tekevät kuntien elintarvikevalvojat. Lue meidän oivallinen raportti alla olevasta linkistä.


Mössön Oiva-raportti


Illalla syödään uudentyyppistä kotiruokaa

Mitäköhän se äiti olisi sanonut kun kuulee että iltaruokalistalla on burritoja, pizzaa, nachoja, ranskalaisia, tex mexiä, wingsejä ja hampurilaisia.
Näitä äitikin olisi syönyt vesikielellä. Niin maistuvaa ja niin laadukkaista raaka-aineista valmistettua. Iltalistaltamme löydät sitä uuden tyyppistä kotiruokaa.

 

Iltaruokalista / menu

Tapahtumia

Yhtenä kaupungin vilkkaimmista kohtaamispaikoista meillä Möysässä sattuu ja tapahtuu. Tapahtumapuolella haluamme tarjota lähinnä nautintoja. Näitä ovat esimerkiksi ravintolamme musiikkitarjonta ja mahdollisuus seurata urheilutapahtumia mukavasti pehmeällä sohvalla istuen, maistuvasta ruoasta ja juomasta nauttien.

Ravintolassamme on 348 A-oikeus paikkaa.


Tapahtumat & esiintyjät

 
 
Möysä.fi